5e78b0917f33f434794a1c02
Cherrie_OG_TheMixtape_S
Cherrie släpper “OG (The Mixtape)” – lyssna här!


Gästas av K27, Jelassi, Lamix och Fricky.

 

 

Precis innan nyår kunde vi höra Cherrie på låten “Kungsliften” tillsammans med Fricky. Men redan innan dess hade hon hintat om att ett mixtape eventuellt skulle släppas. Sedan dess har vi fått titelspåret “OG” och “Familjen”, där hon gästas av hennes lillebror K27 och nu, äntligen, är Cherries efterlängtade projekt här. Titulerat “OG (The Mixtape)”, får vi nio spår producerade av Filip Hunter där sångerskan gästas av Jelassi och Lamix utöver nämnda K27 och Fricky.

 

Enligt Cherrie själv skapades projektet under två månader i vintras och i ett inlägg på sociala medier skriver hon:

 

“Jag & @filiphunter skapade den här skivan under 2 magiska månader i vintras.. månaderna innan hade varit mörka så att spendera varje natt fram tills 6 på morgonen i studion var det enda som hade kunnat ge mig frid just då. Det här är också det första projektet jag spelar in helt själv och att få bevisa vad man kan åstadkomma som en kvinnlig musiker för sig själv har gett mig ett självförtroende jag aldrig känt förut.”

 

Visa det här inlägget på Instagram

Jag & @filiphunter skapade den här skivan under 2 magiska månader i vintras.. månaderna innan hade varit mörka så att spendera varje natt fram tills 6 på morgonen i studion var det enda som hade kunnat ge mig frid just då. Det här är också det första projektet jag spelar in helt själv och att få bevisa vad man kan åstadkomma som en kvinnlig musiker för sig själv har gett mig ett självförtroende jag aldrig känt förut. Vill tacka alla som har varit delaktiga på något sätt. Tack, Filip för att vi fick uppleva detta tillsammans. Tack Amr, Eric & Sonny. Tack Jelassi, K27, Fricky. Tack Lamix & Pato. TACK TACK TACK ALLA NI SOM LYSSNAR & KÄNNER AURAN. Jag älskar & uppskattar er! photo: @lingmerthphotography artwork: @skogengrafiskform styling: @vvasima mua: @mystudiostockholm

Ett inlägg delat av CHERRIE (@chvrrie)

 

Samtidigt passar Cherrie på att dela fler speldatum för vår/sommar 2019:

 

30:e maj Imagine Sweden / Gävle
1:a juni Andersbergsfestivalen / Halmstad
16:e juni Holmlia /Olso
12:e juli Öland Roots / Stora Frö
2:a aug Musikens Makt / Luleå
12:e sep Gröna Lund /Stockholm
Fler datum tillkommer.

 

Lyssna på “OG (The Mixtape)” nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL