Cherrie släpper nya singeln “Mazza”


Från sångerskans kommande album.

 

 

Tidigare i veckan kom nyheten om att Cherrie enligt egen utsago släpper sitt nästa album inom kort. Den första singeln ut verkar bli “Mazza”, som släpps idag. Låten är precis som senaste låten “MAMI” producerad av Amr Badr och beskrivs av henne själv som en “twerk-anthem”.

 

”Det är vad man kan kalla ett ‘twerk-anthem’, det är den mest hajpade låten jag gjort. […] Jag har haft sex år när jag släppt musik med seriösa teman, så nu kände jag att det var dags att vara lite mer lättsam och kunna fira allt man gjort och också kunna skryta som tjej”, sa Cherrie till Musikguiden tidigare i veckan.

 

 

Cherrie fortsätter att switcha upp sin stil och göra mer fartfyllda bangers med dubbla doser attityd, självsäkerhet och rap. Likt Kehlani lyckas hon fint med att hantera den tekniska brytpunkten mellan sång och rap, och i den senare delen förs tankarna till Mapei. “Mazza” är en låt som garanterat komma höja pulsen på klubben och att Cherrie nu lyckas erövra även den delen med tanke på sitt tidigare material är ett bevis på hennes mångsidighet och musikaliska begåvning.

 

/Malkolm Landréus

 

 

I samband med släppet av låten lanserar sångerskan även en challenge där vinnaren kan ta hem 30 000 kronor. Se mer info i inlägg nedan!

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

MAZZA SINGEL + CHALLENGE 🚨🚨🚨 Inatt 00:00 släpps min nya singel MAZZA och då börjar också årets största challenge!!! Det vi söker är ett klipp där ni visar era talanger, spelar ingen roll om de rap, sång, poesi, komedi ni får göra vad som helst så länge det är kreativt och låten eller instrumentalen finns med i klippet på något sätt! Vinnaren/vinnarna får 30.000kr CASH!!! 🔥 tävlingen börjar inatt 00:00 när låten är ute och fortsätter i en månad! Tävlingen gäller endast Sverige och för att vara med måste ni posta klippet på instagram och tagga #MAZZACHALLENGE så att jag kan hitta er! DET ÄR FOLKET BESTÄMMER VEM SOM VINNER, INLÄGGET SOM FÅR MEST KOMMENTARER PÅ MIN INSTA VINNER 🔥🔥🔥 GO HARD OR GO HOME!!!!

Ett inlägg delat av CHERRIE 🇸🇴🇸🇪 (@chvrrie)

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Patricia Reyes

 

 Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL