Cherrie gästas av Yasin på nya singeln “123” – se video här!


Med Linda Pira, Imenella och Zara Larsson.

 

 

I början av veckan bekräftades det att Cherrie släpper ett nytt album i januari. Det ännu obetitlade albumprojektet blir hennes tredje i ordningen, efter att ha debuterat med “Sherihan” 2016 och följt upp med “Araweelo” 2018. Men innan dess får vi hennes första samarbete med Yasin på låten “123”, som är en hyllning till sångerskans favorit-era inom R&B.

 

– Att Yasin är med på låten, gör den bara bättre. Han är min kusin och folk har väntat länge nog på att vi ska göra något ihop. Även fast han är yngre än mig så förstår han den eran och genren vilket gör att vår kemi blir så bra i ”123”, säger Cherrie om Yasins medverkan.

 

Om själva låten säger hon i ett pressmeddelande:

 

– Helt ärligt, ”123” är, för mig, en hyllning till äkta RnB från min favorit-era, tidigt 2000-tal. När jag hörde beatet och tillsammans med grabbarna skrev låten, så tog den mig tillbaka till att vara på Layer Cake eller Bedroom, klubbar som var öppna runt 2007 där man bara spelade RnB klassiker som Brandy eller Aaliyah. Det är en påminnelse om att även fast jag kan anpassa mig till många genrer så är det RnB:n som är min största kärlek och den här låten är en hyllning till just det.

 

På morgonen släpptes också en musikvideo till singeln, där vi kan se bekanta ansikten som Imenella, Linda Pira och pop-stjärnan Zara Larsson. Musikvideon är regisserad av Karim Fakih och låten är producerad av John Alexis.

 

Se och lyssna på “123” nedan, samt spana in en osläppt låt med Yasin och Cherrie som den förstnämnda nyligen gjorde sina fans uppmärksamma om.

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Paul Edwards

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL