5f2d30fa05d9010e180815f2
Broder John samarbetar med Nebay Meles på “21 g (herregud)”


“Storspovsmånaden” fortsätter starkt.

 

 

Sedan Hoopdiggas-representanten Broder John släppte sitt hyllade debutalbum “Cool” för två år sedan har han varit sparsam med ny musik. Faktum är att den nya singeln “21 g (herregud)”, som släpps idag, är hans första egna singel efter albumet. Låten bjuder på ett oväntat samarbete i form av Nebay Meles med produktion och mixning av Simon “Varärdu” Lundgren som även gjort videoteasern nedan.

 

Broder John säger om låten:

 

– “21 g (herregud)” skrevs direkt inpå att jag släppte “Cool”. Jag är så glad att den äntligen får se dagsljuset. Jag har varit rädd att tappa mig själv i all uppmärksamhet och hype och lägga värde vid såna triviala saker. Så låten blev min egna väckarklocka och påminnelse om att hålla mig till kärnan av varför jag gör det jag gör och inte falla för vad andra tycker att jag ska göra. Det är också anledningen till att Nebay är med, han är i min värld en av Sveriges mest vakna artister.

 

 

 

 

Släppet blir det tredje i raden under Random Bastards-parollen “Storspovsmånaden” som på måndag fortsätter med en singel från Västerås-trion Fridlyst där Broder John även gästar.

 

 

 

 

Foto: Axel Nyros

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL