5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
bas-2018-LS
Bas teasar nytt samarbete med J. Cole


Spelar i Stockholm på torsdag.

 

 

Dreamville-rapparen Bas är just nu ute på Europa-turné där han har uppträtt live med nytt material och ett av de nya spåren som han provspelat har fått extra uppmärksamhet bland fans. Under ett framträdande på Beekse Bergan i Holland på Woo Hah!-festivalen bjöd Bas på ett smakprov av ett ännu osläppt samarbete med bolagsbossen J. Cole.

 

 

 

 

I klippet som delats av en J. Cole-fansida på Instagram kan man höra Cole rappa över ett minimalistiskt beat. Detta bör betyda att låten släpps inom en överskådlig framtid, även om det ännu är oklart när. Cole och Bas har tidigare samarbetat på låtarna “Night Job”, från Bas senaste album “Too High To Riot” och på 2014 års “My N***a Just Made Bail”, samt “Lit”, från albumet “Last Winter”.

 

 

 

 

Bas bröt nyligen en två år lång tystnad när han i april delade med sig av första singeln från hans tredje studioalbum titulerad “Pinball II” och förra månaden följde han upp med A$AP Ferg-gästande “Boca Ration”. Queens-rapparen har lovat att han kommer ge mer information kring albumet så snart hans Europa-turné är över.

 

 

På torsdag, den 19:e juli, står han på scen på Debaser Strand i Stockholm.

 

Biljetter via LiveNation.se

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL