62429f791c0bfc1aba6ef852
AWA öppnar upp om självacceptans och egenvärde på “Who’s Asking”


 

 

Awa Santesson Sey gjorde sig först känd genom att vinna den svenska upplagan av “X Factor” redan år 2012. Sedan dess har hon kommit långt. Däribland har hon hunnit släppa flertalet singlar samt en EP. Hon har släppt två badkollektioner tillsammans med Nelly.com, gjort en global kampanj för L’Oréal och senast frontat Notion Magazines novemberupplaga (2021).

 

Nu är hon tillbaka med mer stjärnglans och fortsätter med släppet av nya singeln “Who’s Asking”. Låten, som är gjord tillsammans med producenterna Ebenezer (Ty Dolla $ign, Stefflon Don, Ashnikko, Tion Wayne) och Eyelar, handlar om att förstå sitt egenvärde och inte acceptera situationer som inte känns helt rätt för en själv.

 

– Den här låten representerar för mig insikten efter en lång självkärleksresa där du upptäcker vad som faktiskt är viktigt för dig hos din partner och att din känslomässiga tillgänglighet är baserad enbart på “Who’s Asking”. Alltså
att jag helt enkelt inte är intresserad av att påbörja eller underhålla något som inte är där för att lyfta, motivera och växa tillsammans, säger AWA i samband med releasen.

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL