60c1cc2fdefe2806fe4407e2
60bf238fa8ea9f34200449e2
Asme behandlar brutna löften och svek på nya singeln “Shooting Range” 

 

UPDATE 9/10:

 

Se musikvideon nedan!

 

 

 

 

Ursprunglig artikel publicerad 12/8 2020

 

Det är dags för ännu en singel från Asme och denna gång behandlar han brutna löften, svek och illojala omgivningar på låten “Shooting Range”. I vanlig ordning är det en verklighetsskildrande berättelse av egna erfarenheter, konsekvenser och tankar från ett förflutet liv.

 

– “Shooting Range” handlar om svek, exempelvis att någon kan kalla dig för en bror men är kapabel att kasta dig under bussen så fort han får chansen. Sen finns de även folk som är lite vilsna som kallar sig för ”bror” idag. Men vart var dom när jag var på botten? Ingen va där för mig vart va alla mina ”bröder” när jag stod i rain, berättar och citerar Asme från låten.

 

På fredag släpps dessutom en musikvideo där ett team av enbart kvinnor står bakom hela produktionen. Bland annat Enisar Mohammednur som regisserat och co-producerat tillsammans med Hajan Jabar som också redigerat videon.

 

– Vill inte säga att de kommer en ny sida av mig men detta är inte något jag tidigare gjort för en musikvideo. Sättet vi jobbade på har jag bara gjort när vi gjort film t.ex. de va inte mycket synk som de brukar vara men de blev ändå en brutal video och mina supporters kommer älska den. Shoutout till Entisar och Hajan, två kvinnor som jobbar hårdare än de flesta grabbarna i denna industrin, säger Asme om den kommande musikvideon.

 

“Shooting Range” är skriven av Asme själv och producerad av IAN. Under releaseveckan kommer Asmes musikvideo att premiärvisas på Stureplansskärmen den 8:e oktober 20.00 och släpps sedan på Youtube den 9:e oktober 12.00. Lyssna nedan!

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL