kevin-jazz-S
Ängelholm-rapparen Kevin Jazz släpper nya låten och videon “Patience”


 

 

17-årige Kevin Jazz från skånska staden Ängelholm släppte tidigare i år sin debut-EP “What’s Next” där vi bland annat kunde höra ett samarbete med rapparen Fatlip från den legendariska gruppen The Pharcyde. Nu är han aktuell med sin nya singel “Patience” producerad av Canis Major. Kevin hälsar i ett mail till Kingsize:

 

“Min EP har smällt in ett bra tag nu och det är dags att börja släppa singlar och göra mer samarbeten. 2017 kommer förhoppningsvis bli ett bra år för mig.”

 

 

Tålamod och arbetsmoral för att uvecklas är en ingrediens som sannerligen saknas i dagens musikbransch där vem som helst kan ge ut musik.  Kevin Jazz är dock ett prima exempel på en ung talang som verkligen bidat sin tid att förkovra sig bland den gyllene erans inspirationskällor och musikaliskt likasinnade av idag, vilket ger ett magnifikt resultat på “Patience”. Att vara i tonåren och ha en så pass stor mognad i sitt skapande är imponerande, både vad gäller ärliga och raka texter men även den mycket tilltalande ljudbilden i stort. Utvecklingspotentialen är hög och vi kommer med spänning följa Kevins fortsatta skapande.

 

// Tobias Carlsson

 

 

 

Se och lyssna på “Patience”:

 

 

Låten finns även på Soundcloud

 

 

 

Lyssna på EP:n “Whats Next” från november 2016:

 

 

 

 

Kevin Jazz besökte även London i höstas för att skapa ny musik, se en recap från besöket och studioskapande här:

 Publicerat:
RedaktionenNULL