Ana Diaz och Parham samarbetar på ny låt


 

 

I april gjorde Ana Diaz en stark återkomst efter tre års tystnad, med singeln “100” samt tillhörande video – en smärtsam kärleksballad om när en relation tar slut. Nu kommer uppföljningssingeln “Allt e lättare på sommarn” tillsammans med Göteborgsrapparen Parham.

 

“Trots min melankoliska läggning upplever jag ett lyft på sommaren. Det blir som en annan värld här en stund. Jag blir nån annan. Jag vill aldrig den ska vara över. Jag älskar hur ljust det är, värmen, att allt är grönt, hur alla människor verkar gladare, att se glada barn med glass på tröjan, hur otroligt blå natthimlen är här, alla kvällar ute med vänner som blir till nätter som inte tar slut. Allt ÄR verkligen lättare på sommaren.” – Ana Diaz.

 

“Allt e lättare på sommaren” släpps idag via WINWIN Recordings / Sony Music och är skriven av Ana Diaz och Parham och producerad av Marcus White och Ana Diaz.

 

“Parham är en fantastiskt begåvad människa och en av mina svenska favoritartister och att släppa nåt vi skapat ihop känns skitkul!”, säger Ana om samarbetet.

 

Ana Diaz har skrivit låtar till namn som One Directon, Britney Spears, David Guetta, Wyclef Jean, Agnes, Petter, Daniel Adams-Ray mfl. 2016 debuterade hon som artist vilket resulterade i två kritikerrosade EP:s – “Lyssna del 1” och “Lyssna del 2” som hon även blev Grammis- och P3 Guldnominerad för i kategorin Årets Nykomling.

 

 

 

 

Foto: Sandra Thorsson / Guy Aslan

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL