617947648d82550d4e0b7682
Amr Badr gästas av Cherrie och Keya på första singeln i eget namn


 

 

Redan i oktober skrev vi om att Amr Badr besökt radiostationen East FM för att framföra en ny låt tillsammans med Cherrie och Keya. Idag, på alla hjärtans dag, släpper han passande nog låten titulerad “Vi två” som är hans första singel i eget namn och även den första i raden av fler kommande singlar som eventuellt mynnar ut i ett album eller EP i framtiden.

 

 

Amr Badr har stått bakom en rad framgångsrika låtar tillsammans med Norlie & KKV och producerade som bekant Cherries hyllade debutalbum “Sherihan” som släpptes i fjol. I intervjun med radiostationen verkar det även som att Amr Badr kommer ha en stor del i Keyas nästa projekt, en vänskap som går långt tillbaka.

 

 

Jag har längtat efter den här låten sen första gången jag hörde den. AMR är en dedikerad musikälskare med en bra känsla för att blanda traditionell r&b med moderna influenser. “Vi två” är ett utmärkt exempel på det och här utkristalliserar sig Cherrie och Keya som Ja Rule och Ashanti tidigt 00-tal, i modern tappning. Det går inte annat än att älska.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL