5f86cde6439fe73b7352d202
Amir Mardassi blickar bakåt med nya singeln “Nostalgi”


 

 

Stockholm-rapparen Amir Mardassi medverkade nyligen på “När Vi Går Loss” med bland andra MÄK och Ali Khamis. Nu är han tillbaka med nya solospåret “Nostalgi”, en bakåtblickande nostalgisk historia där Black Purple står för produktionen. Amir beskriver låten i ett utskick till Kingsize:

 

”Denna låten för mig är som ett personligt brev, till mig själv. Där jag öppnar upp med att jag skriver till min tonårstid. Att jag saknar just den tiden, då problem aldrig varit frånvarande helt och hållet. Men saker och ting kändes mer att det gick att lösa då. Klimatet har blivit betydligt grövre, och dör man finns inte chansen för att lösa något uppenbarligen. Det är det jag försöker säga mer eller mindre. ”Ett liv var mer värt än någon laxing” då det idag kan börja med några tusenlappar, som sedan slutar med blodsspill.”

 

Amir fortsätter:

 

“Andra versen är menad till mig i realtid, mer eller mindre. Då man kämpar på, men samtidigt börjar tappa det p.g.a. missbruk, all tid man lägger på musiken i allmänhet. Relationer som slits och bryts p.g.a. frånvaro, just p.g.a. full närvaro till skapandet. Men känner att man inte får någon utdelning till den mån man vill att man ska få. Och egentligen, bara saknad tillbaka till back in the day. Sommarlov, fotboll, röka weed i smyg. Trots familjeproblem och allt dysfunktionellt man gick igenom, så saknar jag trots allt den tiden. En bitterljuv NOSTALGI helt enkelt.”

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL