Aleksej släpper nytt – lyssna på “kommatecken”


 

 

För bara en månad sedan släppte Aleksej sin första singel sedan namnbytet från ALX till sitt ryska födelsenamn. Valet gjordes för att låta lyssnarna komma närmare inpå, vilket både senaste låten “Världen eller inget” och i synnerhet nya “kommatecken” också erbjuder. I ett pressmeddelande säger Aleksej:

 

– Ofta kan den du älskar vara en giftig människa som hindrar dig från att blomstra. ”kommatecken” som bygger på mina egna erfarenheter, handlar om att lämna en destruktiv relation och bygga upp sig själv.

 

Låten är producerad av MSTRMND-producenten Kevin Fitz, som för två år sedan släppte beat-tapet “FITZTAPE VOL. 1”.

 

 

Aleksej bygger vidare på sin stadiga nystart. Oavsett om han levererar låtar med pondus och attityd eller som här, spiller ur sitt hjärta på papper, är det anmärkningsvärt genuint och starkt. Den filmiska produktionen av nykomlingen Kevin Fitz lämnar ett öppet spelfält för Aleksej att berätta om ett motvilligt men oundvikligt uppbrott. ”Du ville inte ge mig tid, när allt jag hade var mitt ord”. På andra versen växlar han upp och visar hela sitt register innan eftertexten summerar denna pärla till låt.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 

 

 

Foto: Art by Esse

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL