Aleksej aktuell med nya singeln “Tonad”


 

 

Idag släpps den nya singeln “TONAD” av Aleksej, som blir årets tredje singelsläpp av söderortsrapparen som tidigare utlovat att 2019 blir ett intensivt år. Låten handlar om att motstå gatans kortsiktiga frestelser och istället fokusera på att ta sig ur misären, ett budskap som också kommer visualiseras genom låtens musikvideo som kommer släppas om en vecka.

 

Efter singelsläppen “Världen eller inget” i februari och “kommatecken” i mars fortsätter det höga tempot. Den nya singeln “TONAD”, släpps precis som sina föregångare under det egna bolaget MSTRMND Music Group, och är producerad av MSTRMND-producenterna kevin fitz och Mannny Flaco.

 

 

Precis när man trodde att man börjat sakna lite hårdare rap från Aleksej släpper han nu “Tonad” – en ödesmättad banger som fortsätter i samma riktning som de tidigare singlarna under eget namn, men som mer fungerar som en upplyftande anthem. Aleksej visar här upp sina framsteg som låtskrivare, med en kraftfullt elegant refräng som förtjänar att eka över Stockholms gator ett bra tag framöver.

 

/Malkolm Landréus

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL