5ebe5f2072aaf323604db793
Aki-Säg-Nånting-S
Aki lättar på hjärtat med nya låten “Säg nånting”


”Jag kände att jag inte skrivit nåt på ett tag som verkligen uttryckte min känsla över allt som händer och har hänt i världen och ens omgivning på länge.”

 

 

Labyrint-rapparen Aki är idag tillbaka med nya singeln “Säg nånting”, producerad av Masse, som blir första låten ut från hans kommande album. Tidigare i år släpptes dubbelsingeln “Själarna går upp / Parrajakt” med Jacco och N som följde upp EP-trilogin “Balkongvisioner” som rullades ut under 2015 och 2016.

 

I samband med släppet skriver han:

 

”Jag kände att jag inte skrivit nåt på ett tag som verkligen uttryckte min känsla över allt som händer och har hänt i världen och ens omgivning på länge. Började med att jag ville göra en vanlig låt med ett par verser o refräng men när jag började skriva kunde jag inte stanna förrän det bara blev en enda lång vers där jag tar upp det mesta. Oxå att världen är i värre skick än nånsin gällande ekonomiska skillnader och rasism osv men ändå känns det som ingen säger nånting inom artistvärlden i musik. Som att ju sjukare världen blir desto mindre pratar vi om det.” /Aki

 

 

 

 

Omslag: José David Hildebrand
Foto: Art by Esse

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL