5e81bb9b7f80ce30463cf002
5e78b0917f33f434794a1c02
aki-balkongvisioner-S
Aki från Labyrint färdigställer tre EP-releaser till i höst


 

 

Efter att under den första Röd November-kampanjen ha fått enorma framgångar solo med “När Solen Går Ner” har  Aki i Labyrint främst haft fokus på Labyrint-skivan “Garalaowit” samt Stor-samarbetet “Redline Is For The Children”. Parallellt har dock Uppsala-rapparen hela tiden arbetat på ett tilltänkt soloalbum som väntat på att få se dagens ljus.

 

Väntan på soloalbumet får dock vänta – via Instagram meddelar Aki istället att albumprojektet, istället för att släppas som en skiva, kommer delas upp i tre separata EP-releaser under hösten 2015. Den första EP:n kommer i augusti och har titeln “Balkongvisioner Vol. 1”.

 

 

”Alla som känner mig vet att jag förutom labyrint har hållt på med andra projekt till exempel min soloskiva. Nu är skivan nästan klar men jag har bestämt mig för att släppa den som 3 eps istället. Första släpper jag i augusti! balkongvisioner vol 1 , nästa kort därefter o den sista efter det! Vill få ut allt nu! Ren rap på beats av Sai , Masse och Salla , inget annat. Bild ritad av min brori @jdavidk som ritat alla labyrints omslag ända tillbax till min demo 2004.”

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL