5ddd479890586538a7456db3
Aki-Skokartongen-S
Aki avslöjar omslag och releasedatum för sitt första soloalbum


 

 

Redline-rapparen Aki är både som soloartist och som en del av Uppsala-gruppen Labyrint en välrespekterad veteran inom svensk hiphop. Som soloartist debuterade han med monster-hiten “När solen går ner”, som i dagsläget har över 53 miljoner spelningar på Spotify, och har sedan dess släppt EP-trilogin “Balkongvisioner” samt skivan “Redline Is For The Children” tillsammans med Stor och Salla.

 

Nu står det klart att hans första soloalbum “Skokartongen” släpps på arbetarrörelsens internationella högtidsdag den 1:a maj. I en rad Instagram-stories tidigare i år avslöjade rapparen att gäster på albumets tio spår blir N, Ivory, Fille, Blen och Labyrint-kollegorna Jacco och Dajanko. Det ska även finnas en ny remix av Salla på låten “Säg nånting”.

 

Visa det här inlägget på Instagram

1STA MAJ! Släpps mitt album #skokartongen Helt sjukt att jag kom på häromdan att jag ska släppa min debut platta, aa bre debutplatta! 😳 Fast känns inte som det eftersom jag redan vart med o släppt ”labababa” albumet och ”garalaowit” och fett många labyrint eps och singlar , en skiva med @stor och @salla_salazar_tsb ”redline is for the children”, och min ”balkongvisioner” ep trilogi. Hursomhelst är det skönt att jag inte tänkte på det för det hade säkert bara satt press på mitt psyke , nu blev skivan gjord på känsla bara utan överdrivna förväntningar på mig själv. UTE FÖRSTA MAJ! Arbetarnas dag. Producerad av Sai och @masse_salazar med ett spår från Salla.omslag som vanligt av konstnärernas konstnär @jdavidk

Ett inlägg delat av Aki Von labyrint (@akivonlabyrint)

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL