61e03a9241f02418c35e38e2
Ahdam aktuell med nya singeln “Griselda Blanco” – se videon här!


 

 

Ahdam från Göteborg har de senaste året släppt en rad singlar, med bland annat von Hartmaan-producerade “Tamam” (2015) som höjdpunkt. Under 2016 har han även gästat Ivorys mixtape “Gäris & Äzi vol.1” och är nu tillbaka med singeln “Griselda Blanco” som även har fått en video gjord av Martin Lucas Hansen från MaluhaMedia. Under 2017 förväntas han släppa ett helt eget projekt.

 

 

“Griselda Blanco” refererar till den colombianska knarkdrottningen med samma namn, som under 70- och 80-talet var en del av Medellín-kartellens drogverksamhet i Miami. Många Narcos-fans har velat se mer av den kompromisslöse Blanco, något som förmodligen inte kommer ske då hon satt inlåst under tiden då jakten på Escobar var som mest intensiv. Griselda Blanco var huvudfigur i den populära dokumentären “Cocaine Cowboys” (2006) och ska även porträtteras av Jennifer Lopez i en kommande HBO-film.

 

 

Låten är en riktig banger producerad av Larkin Beats och Ahdam visar här med all tydlighet att han har lagt i en högre växel. Flowet är rent som det puder han rappar om och visar på en pondus som påminner om Karim. Det ska bli väldigt intressant att se vad Ahdam har i görningen med projektet som väntas släppas nästa år.

 

/ Malkolm Landréus

 

 

Se videon samt lyssna på via Spotify nedan:

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL