Under 2017 var Adrijana som mest aktuell med Melodifestivalen där hon tävlade med det självskrivna bidraget “Amare”. Efter delfinalen i Göteborg gick låten direkt in på topp 50 på Spotify och blev adderad på P3, EastFM och Svensk Pop. Nu är det äntligen dags för debut-EP:n “Faser” att släppas.

“Faser” innehåller sju spår (varav två tidigare är släppta – “Nån som mig” och “Amare”) och medverkande producenter är bl.a. Martin ”Tinitus” Tjärnberg (Silvana Imam, Hov1) och Ian Boom (Leslie Tey, Cherrie). Övergripande tema på EP:n är kärlek och Adrijana har skrivit alla låtar själv förutom “Tänker på mig” som hon har skrivit tillsammans med Ian Boom.

Om EP:n säger Adrijana:
”EP:n innehåller bara kärlekslåtar som jag beskriver i olika former, allt från lycklig till olycklig kärlek. Jag tror vi alla har gått igenom dessa kärleksfaser och mina texter kan alla relatera till. Kärleken består av olika faser – Vi har älskat, hatat, sårat och blivit sårade”

I februari besökte Adrijana även intervjuprogrammet “Mellan Raderna” för att prata Mello, attityd och framtidsplaner. Se nedan!