60361bd489c0ae51e83f60c2
Ado följer upp debuten med nya singeln “Stor” 

 

I september debuterade 19-åriga Ado från Skälby med låten ​”Mord”. Låten släpptes tillsammans med managern Block Juice, som ligger bakom musikvideo-produktioner till artister som K27, ZE, Rozh och Cherrie och som även producerat fjolårets upplaga av Nästa Nivå.

 

Nu följer Ado upp med nya singeln ​”Stor”,​ som skildrar en förortskilles kamp och strävan efter att försöka nå sin dröm om att bli en stor rapartist. Låten handlar om illojalitet och hur folk drar i dig när framgång blivit en verklighet.

 

– ”STOR” betyder mycket för mig, för att den har mest känsla utav alla mina texter. När jag skrev låten var jag upprörd och jag hade mycket känslor inom mig, skrivandet blev ett sätt för mig att orientera mig runt i mina känslor och ta mig förbi dom. Nu när jag lyssnar på “STOR” lugnar den ner mig när jag är arg eller irriterad. Därför betyder låten extra mycket för mig jämfört med mina andra låtar, säger Ado i ett pressutskick.

 

“Stor”​ är producerad av multiplatina-producenten Yei Gonzalez som tidigare har jobbat med Jennifer Lopez, DJ Khaled, Cardi B och majoriteten av Sveriges hiphop-elit.

 

– Det var en dag som jag var lite upprörd och jag kände bara för att skriva av mig och då skapade jag ”STOR”. I början skrev jag texten på ett annorlunda beat från Youtube, sen hörde Yei låten och diggade den antar jag för han skapade ett bättre skräddarsytt beat som utvecklade hela grejen, säger Ado om samarbetet.

 

 

 

 

Foto: Jesper Smeding

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Ado – “Mord”


NULL