62ecc92f37b61a70cf0bee62
62d7e7e97b2718d296030a52
Aden x Asme är tillbaka som duo på nya singeln “Egen”


Deras första gemensamma låt på två år.

 

 

Göteborg-duon Aden och Asme har sedan 2019 inte släppt någon musik tillsammans, fram tills dess att deras samarbete med Håkan Hellström för tolkningen av ”Känn ingen sorg för mig Göteborg” som gavs ut i juni månad. Efter ett långt uppehåll och soloprojekt för både Aden och Asme,bjuder duon denna fredag på sin officiella comeback med singeln ”Egen”. Låten är producerad av Masse Salazar och är från ett kommande album. I ett pressutskick beskriver Asme uppehållet:

 

– Jag visste självklart att vi skulle göra musik igen efter vi tog en paus, men jag hade inte trott att det skulle ta så här lång tid. Livet kom i mellan kan man
säga. Nu är vi här med vår första singel på två år och vi är taggade att få ge ut den till supportrana.

 

 

Det har spekulerats om Aden och Asme hade splittrats, något de båda nu tillbakavisar. Aden säger vidare:

 

– Vår kemi i musikskapandet har alltid varit otroligt men vi båda kände att vi behövde en utmaning så en av idéerna var att köra solo ett tag och bröder behöver också tid för sig själva och sitt skapande. Det var kul att se vad man kunde skapa ensam men nu känns det som att det är dags och ge folk det dom ber om, alltså klassiska Aden x Asme känslan. “Egen” är en stark comeback men samtidigt ett smakprov från vårat kommande album.

 

 

 

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL