ADAAM och VC Barre följer upp listsuccé med gemensamma låten “Topp”


Läs även intervju från Kingsize Magazine #3 2021.

 

 

Det börjar sannerligen hetta till rejält kring Märsta-rapparna ADAAM och VC Barre. Rapparna, som båda ingår i kollektivet Grind Gang och är barndomsvänner, går just nu otroligt starkt på topplistorna med “A.D.A.M” (just nu plats 9) och “Vvvalsta” (plats 3). Och man ska som bekant smida medan järnet är varmt. Nu teamar man upp på gemensamma låten “TOPP” som släpps idag.

 

Låten är producerad av Nezs och har en franskinspirerad vibe på beatet. Det kommer även komma en musikvideo till låten. Tills dess, lyssna nedan och läs intervju med ADAAM från Kingsize Magazine #3 2021 här! Där berättar han bland annat om vänskapen med VC Barre:

 

– Jag och Barre har varit vänner sen vi var små på gården, vi bodde på samma gata och sen dess har vi varit nära vänner. Nu på senare år har han börjat rappa, så det var självklart att vi skulle göra det tillsammans. Jag och D50 har också känt varandra sen typ 10-årsåldern. Vi gick i samma skola i lågstadiet och vi har gjort musik med varandra och skrivit låtar sen vi var typ 13-14.

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL