62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
ADAAM gästas av stora namn på nya albumet “Myror i brallan”


 

 

Redan som 16-åring gjorde Märsta-sonen ADAAM ett namn för sig på den svenska rappscenen med låtarna “Wave”, “Grindar” och “Trap$tar”. Fyra år senare har rapparen kommit långt och följer nu upp debutalbumet “TOPBOY” med stjärnspäckade albumet “Myror i brallan”, efter att ha toppat Spotify Topp 50-listan under en längre period.

 

Efter Aden-gästande ”ABTI” släpptes singeln ”BIRTHDAY” som gästades av veteranen Dani M. Både singlarna producerades av Redline-ikonen Masse Salazar. Men det är inte bara Dani M från den äldre hiphop-generationen som gästar skivan. På ”COROZON” som är producerad av Pablo Paz och Kayen gästar av en av Sveriges mest prisade artister och låtskrivare Stor.

 

– “COROZON” är på ett drill-beat men jag skulle ändå säga att det är ett nytt sound där jag och Stor testar att sjunga och rappa på lite andra sätt, vilket var riktigt roligt, säger ADAAM.

 

Även Blizzy finns med bland gästerna.

 

– På låten ”FAN ELLER FAM” skriver jag och Blizzy lite allvarligare, vi djupar inte ner oss på det sättet men vi pratar ändå om riktiga grejer om att vi förtjänar att vara där vi är och vi visste vi skulle komma hit och det är inte vem som helt kan göra det, säger ADAAM.

 

Övriga gäster inkluderar D50, Asme och VC Barre. Lyssna på “Myror i brallan” nedan! Läs intervju med ADAAM här!

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Pato Pooh

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL