Det har varit tyst kring Action Bronson, åtminstone vad gäller musik, på senare tid. Men nu meddelar rapparen att han är tillbaka med ett nytt album inom kort.

Rapparen, kokboksförfattaren och mediapersonligheten annonserade nyheten via X igår onsdag, där han skrev följande:

“FINISHING UP NEW ALBUM. *JOHAN SEBASTIAN BACHLAVA THE DOCTOR* ITS HARD TO NOT RAP WHEN I WAS BLESSED WITH THE ART. IM BACK. AGAIN AND AGAIN.”

Avslöjandet möttes av glada rop från fans som sett fram emot ett nytt projekt sedan 2022 års “Cocodrillo Turbo”. Detta var också första gången sedan november som Bronson hintat om ny musik, då han postade ett klipp vid en keyboard, där han ackompanjerades av en saxofonist och en trummis.

“BIG BAKURABA IS COMING TO TOWN. GRAMMY TIME. JOHAN SEBASTIAN BAKLAVA THE DOCTOR”, skrev han till klippet.

Då han båda gångerna nämnt Johan Sebastian Baklava The Doctor, är det sannolikt att detta blir titelns på hans kommande album.

Hur det blir återstår att se, men klart är att Bronson alltjämt är ett högaktat namn i branschen även om hans hype kanske inte är lika stor som i början av 10-talet. Detta fick vi bevis på sent förra året, då Drake något oväntat rekryterade Bronsolino till kampanjen för sin OVO NFL Winter-kollektion. Via Instagram Stories postade Drake en av bilderna på rapparen och skrev:

“One of my favorite people in life.”

Foto: Pressbild/Live Nation