Woolrich lanserar nytt samarbete och vår/sommarkollektion


 

 

Woolrich har nu släppt en lookbook för sin kommande vår/sommar kollektion. Med inspiration hämtad från det amerikanska landskapet satsar de på funktionella och stilrena plagg. Det mesta är tillverkat i tåliga material, designade för att skydda mot alla typer av väder och matchas med smarta och snygga detaljer.

 

Märket släpper också inom kort två nya multifunktionella jackor, 3-in-1 “Pro Ocean Jacket” och “Spring Artic Parka”, som även de tycks vara en del av den kommande kollektionen. Dessa plagg är skapade, som en hel del annat i kollektionen, i GORE-TEX lätta och vattentäta material “Paclite”. “Spring Artic Parka” har en inbyggd dunjacka som går att ta bort beroende på väder och “Pro Ocean Jacket har en inbyggd väst. Jackorna kommer i olika nyanser av blått, svart och orange.

 

Förutom det fortsätter de också med samarbetet Griffin x Woolrich som denna gång resulterat i en stilren unisex kollektion. Den multifunktionella jackan “Fish Tail”, med avtagbara ärmar, är kollektionens nyckelplagg.

 

 

woolrich-L

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL