Vault by Vans och Joe Freshgoods samarbetar åter och presenterar ”Chocolate Valley Resort”, en ny kollektion av skor, kläder och accessoarer. Samarbetet är en hyllning till resor och fritid ur ett svart perspektiv, som visas upp genom historia och gemenskap. 

“Genom att kombinera sin förmåga att designa, känsla för historiska refrenser och personliga erfarenheter av vintrar i amerikanska mellanvästern, har Joe Freshgoods designat en kollektion från topp till tå med kläder som är redo för vintern. Kampanjen är skapad av dokumentärfilmaren Yashaddai Owens som med Barrington Darius berättar en berättelse från 1950-talet om en svart författare som utforskar ”Chocolate Valley Resort” där han söker utrymmet för återställa, koppla och återansluta. Kollektionen och lookboken är en hyllning till historien och svarta förfatrtare som James Baldwin och Audre Lorde som lämnade USA för att fly rasismen för att bygga upp sina karriärer.” 

Vault by Vans x Joe Freshgoods “Chocolate Valley Resrort”-kollektion kommer finnas tillgänlig för köp den 21 januari på JoeFreshgoods.com följt av en reelase den 27 januari hos utvalda Vault by Vans-återförsäljare globalt och på Vans.eu.

65ba07add7a32f7b0a037f23