5df24bf1aa4df00f45798272
Vans-s
Vans x Ralph Steadman slår ihop sig för kommande kollektion


Samarbete till förmån för utrotningshotade arter

 

 

Vault by Vans går ihop med Ralph Steadman och WildAid för att sprida medvetenhet kring utrotningshotade arter.

 

Ralph Steadman är en brittisk illustratör som bland annat jobbar med karikatyrer, teckningar och bilderböcker vars tema ofta är att skydda vår planets naturresurser. I samarbetet med Vans ska nu hans illustrationer sättas på de ikoniska modellerna Sk8-Hi och Classic Slip-On och även på en del klädesplagg.

 

 

Illustrationerna är hämtade från Ralph Steadman och Ceri Levy’s böcker “Gonzovationists”,”Extinct Boids”, “Nextinction” och “Critical Critters”. Som en del i lanseringen av den kommande kollektionen har Vans även slagit sig samman med WildAid.

 

 

WildAid är en organisation som jobbar på att förminska den globala konsumtionen av produkter som kommer från djur på ett eller annat sätt. De vill också öka lokalt stöd för insatser att bevara djurlivet. Förutom att uppmana till ett bidrag till de utrotningshotade arterna donerar även Vans 10.000 dollar till WildAid för att stödja deras verksamhet.

 

 

Valut by Vans x Ralph Steadmans kollektion finns att köpa från och med den 27:e april i utvalda butiker och på Vans officiella hemsida.

 

 

vans-s(1)Redaktionen | Kingsizemagazine

 

 



Publicerat:
Redaktionen



NULL