62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Vans och Tony Hawk inleder globalt samarbete


Vans minns även bortgångne skataren Jeff Grosso: “…du är saknad!”

 

 

Vans® meddelade nyligen att man inleder ett partnerskap med skateboardlegendaren Tony Hawk, då båda har en långtgående historia inom actionsport och skate-kultur. I ett pressutskick säger Tony Hawk:

 

“Vans har stöttat skateboardåkning sedan början och aldrig vaklade i sitt engagemang, trots dess enorma mainstream-framgång. Jag har alltid respekterat deras integritet, så det är en ära att officiellt gå samman och hjälpa till att fortsätta växa skateboardkulturen på det mest autentiska sättet.”

 

 

Tony Hawk blir därmed en av Vans officiella varumärkesambassadörer och kommer att samarbeta med varumärket för att marknadsföra Vans globalt.Hawk kommer även fortsätta som kommentator i Vans Park Series och just nu producerar även en helt ny professionell Vert-skateboardtävling. Bobby Gascon, global chef för actionsport för Vans, säger vidare:

 

“Tony Hawks namn är synonymt med skateboard för fans runt om i världen. Han är en pionjär och har inspirerat miljontals människor att plocka upp en bräda med hans otroliga talang. Vi är hedrade och stolta över att stödja Vans uppdrag att marknadsföra och växa skateboardåkning globalt.”

 

 

För mer info besök Vans.com/skate.

 

 

 

Nyligen avled skataren Jeff Grosso och på tisdagen visade Vans sin respekt för hans gärning med en digital minnesstund.

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL