62ecc92f37b61a70cf0bee62
62f21b521d7541908e0e0022
Vans lanserar samarbete med The Simpsons


 

 

Den ikoniska animerade tv-serien The Simpsons  har varit en del av populärkultur under decennier och nu hyllar Vans serien med en färgglad kollektion av skor, kläder och accessoarer. Vans x The Simpsons-kollektionen visar upp hela familjen (Homer, Marge, Bart, Lisa och Maggie) med bilder och referenser genomgående. I ett pressutskick beskrivs kollektionen:

 

“Nyckelplagg i kollektionen är bland annat Sk8-Hi och Men’s Chukka Pro. Hela Simpson-familjen gör ett framträdande på utsidan av Sk8-Hi, och Chukka Pro har en döskalle i form av Bart, familjens 10-årige skojare. Utöver de två modellerna finns ytterligare åtta olika modeller som hyllar Simpsons karaktärer som dottern Lisa, bartendern Moe och familjen Bouvier. Kollektionen har ett även ett utbud av kläder, där tv-seriens fans hittar en variation av herr- och damstilar, däribland olika damplagg med trycket ”Lisa for President”, liksom en lila fleece, t-shirt och keps. För herr finns The Simpsons t-shirt med loggan på bröstet, och en familjescen på ryggen, en homage till seriens kända soff-intro.”

 

 

Vans x The Simpsons kommer att finnas tillgänglig 7:e augusti 2020. För mer information om kollektionen, besök Vans.com.

 

 

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

Vans pays tribute to The Simpsons with a collection arriving soon to celebrate the classic series: vans.com/thesimpsons

Ett inlägg delat av vans (@vans)

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL