Vans i samarbete med MoMA – hyllar samlingar av verk och framstående konstnärer


 

 

Vans presenterar nu sitt samarbete med ett av världens främsta museer som ägnar sig åt modern och samtida konst, The Museum of Modern Art (MoMA). Konstnärer som visas upp speglar bredden av MoMAs samlingar med konstverk av bland annat Salvador Dalí, Vasily Kandinsky, Claude Monet, Edvard Munch, Jackson Pollock, Lybov Popova och Faith Ringgold.

 

Den första utgåvan är tillägnad Salvador Dalí, Vasily Kandinsky och Claude Monet och lanseras världen över den 30:e september, följt av ytterligare en andra del i november. Båda släppen visar på konst från museets samlingar, noga utvalt av Vans tillsammans med MoMA och består av skor, kläder och accessoarer.

 

– MoMA är glada över att äntligen få avslöja samarbetet med Vans som också har ett rikt arv av att stödja konstnärligt uttryck. Vi bedriver ett begränsat antal produktsamarbeten och vårt mål är alltid att engagera en bredare publik med modern konst. Vi är stolta över att nå konstälskare världen över via Vans globala nätverk,
säger Robin Sayetta, biträdande chef för licensiering och partnerskap på MoMA.

 

Kollektionen kommer att säljas i Vans-butiker, vans.com, på MoMA Design Store, store.moma.org samt hos utvalda återförsäljare.

 

Se bilder HÄR!

 

 

Foto: Vans

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL