The North Face lanserar kommande veckor en ny kollektion med vattentäta jackor. De nya modellerna är skapade med varumärkets välkända teknologi, med ultra-andningsbara, vattentäta FUTURELIGHT™ samt ultra-hållbara och vattentätt GORE-TEX-tyg – för det ultimata skyddet mot regn och blåst.

Se vilka modeller som lanseras nedan och tillhörande produktbeskrivningar. The North Face släpper den nya kollektion med vattentäta jackor 27 februari 2024 via thenorthface.co.uk

FUTURELIGHT™ Summit Series Papsura

The North Face lättaste tekniska skaljacka någonsin.

Den ISPO-prisbelönta FUTURELIGHT™ Summit Series Papsura Jacket har utformats med FUTURELIGHT™ Ultralight för att ge mer skydd mot vått väder utan att göra avkall på komforten och har The North Face lättaste tekniska skal någonsin. Med ett namn som kommer direkt från toppen i East Tosh-glaciären i Indiska Himalaya, ger Papsura en ogenomtränglig barriär mot regn och dåligt väder för ultra-andningsbart vattentätt skydd. Den här packbara skaljackan har utformats med tanke på högpresterande aktiviteter och ger maximalt väderskydd i en otroligt lätt och packbar design som håller dig torr både inne och ute.
Pris: 4 399 kr


FUTURELIGHT™ Frontier

Från leden till regniga pendlingsturer.

Oavsett vilket väder du ställs inför har FUTURELIGHT™ Frontier Jacket den bästa tekniken för att hålla dig säker och torr. Frontier har ett skal som är så lätt att du glömmer att det finns där, och leder bort värme så att du håller dig torr när tempot ökar. Med vattentät FUTURELIGHT™-teknik som andas och låter fukten rinna ut behöver du aldrig mer råka ut för en överraskande regnskur. En integrerad ficka gör den lätt att packa och bära med sig, mångsidig för alla resor.

Pris: 4 399 kr


Jazzi GORE-TEX®

För alla berg. Skydd mot alla väder.

Jazzi GORE-TEX® är tillverkad med GORE-TEX®-tyg och är idealisk för extremt slitstarkt vattentätt skydd, även under de tuffaste förhållandena. När vinden tilltar har Jazzi ett ogenomträngligt vindskydd som eliminerar nedkylningseffekten. Tyget är extremt vattentätt och har lång livslängd, vilket håller dig torr och bekväm under utmanande förhållanden, säsong efter säsong. Packa med allt du behöver för din resa tack vare två handfickor och invändiga bröstfickor. Håll dig skyddad och torr under alla bergsaktiviteter med en justerbar hjälmkompatibel huva.

Pris: 4 999 kr

FUTURELIGHT™ Frontier

Foto: The North Face