The North Face är tillbaka med en ny trail-kollektion, som är designad för att förbättra alla aspekter av användarens löpning och vistelser i naturen. Inspirationen för den nya kollektionen kommer från från öknen i sydvästra USA och dess absolut snabbaste invånare: tuppgöken. Tuppgöken är relativt okänd i Sverige och är antagligen mer känd under sitt engelska namn “roadrunner”. Tuppgökens aerodynamiska kroppsbyggnad och smala ben gör att den tar sig fram över marken med makalös fart, långt mycket snabbare än en människa. Kollektionen beskrivs vidare i ett pressmeddelande:

“Enchanted Trails består av tekniskt avancerade plagg, gjorda för hög fart och uthållighet. Kollektionens färger och tryck är inspirerade av Kaliforniens landskap med både öken och tropisk vegetation – en inspirerande mix som lyfter alla träningspass. Den här kollektionen ger dig ett tekniskt kit från topp till tå med färger som för tankarna till löpning i den gyllene timmen – den magiska stund precis efter en solnedgång eller innan en soluppgång som har det bästa naturliga ljuset.”

Plaggen i kollektion utgörs av Limitless Run-shorts, Run Wind-jacka, löparbälte och en bucket-hat i tropiska färger. Till detta kommer även några av The North Face mest tekniskt avancerade skor enligt nedan:

  • Summit VECTIV™ Pro – The North Face mest avancerade tävlingssko, testad under lopp med optimerad stabilitet.
  • VECTIV™ Infinite 2 – En grovt mönstrad sula och en tålig ovandel förstärker och skyddar, samtidigt som den ger ett responsivt grepp.
  • VECTIV™ Eminus – Fotplattan, mellansulans rundade rocker-form och greppet från SurfaceCTRL™ ger både stöd och en långvarigt bekväm känsla – i en superlätt sko.

Kollektionen är nu tillgänglig på www.thenorthface.se

Foto: The North Face

65ba07add7a32f7b0a037f23