The North Face lanserar FUTURELIGHT™ med ny höstkollektion


 

 

I början av året avslöjade The North Face att tillverkaren avser lansera nya “FUTURELIGHT” – ett nytt andningsbart och vattentätt material som revolutionerar framtiden för teknisk textil. Materialet är utvecklat med innovativ nanospinningsteknik och hållbar produktion. Scott Mellin, Global General Manager för Mountain Sports hos The North Face., säger i ett pressmeddelande:

 

– Just nu är uppfattningen om en vattentät produkt att den brister, är klumpig och icke packbar. Med FUTURELIGHT™ kan vi teoretiskt sett använda tekniken för att göra något andningsbart, vattentätt och för första gången bekvämt. Tänk dig en vattentät t-shirt, tröja eller ett par jeans som du faktiskt använder. Vi börjar med jackor, tält och handskar, men möjligheterna här är oändliga.

 

 

FUTURELIGHT™-textilierna är inspirerade av The North Faces globala team av utövare som söker efter ökad prestanda och andningsförmåga i sin vattentäta utrustning. Materialet är även expeditionsgodkänt för användning på de högsta topparna och i de tuffaste klimaten, inklusive Himalayas Lhotse och Everest.

 

 

FUTURELIGHT™-materialet finns nu tillgängligt The North Face’s Autumn Collection 2019.

 

För mer information, besök thenorthface.com/FUTURELIGHT

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Defy the past. Wear the future. Discover more, link in bio. #FUTURELIGHT

Ett inlägg delat av The North Face (@thenorthface)Publicerat:
RedaktionenAdvertisement
NULL