I en mix av nostalgi och streetwearmode har The Hundreds nu presenterat ett nytt samarbete med “Star Wars” franchise, då den tredje filmen i ordningen – “Jedins återkomst” – firar 40-årsjubileum. Släppet är också en fortsättningen på The Hundreds 20-årsjubileum inom streetwearscenen.

Kollektionen ämnar att belysa filmens långlivade arv och märkbara kulturella avtryck, även om den mottogs med blandade reaktioner när den släpptes. Plagg i kollektionen inkluderar speciella hoodie-siluetter inspirerade av Jedi-dräkter och t-shirts med tryck av både älskade och mindre älskade karaktärer som prinsessan Leia, Sheev Palpatine och C-3PO.

Det kommer också ett gäng klassiska streetwearplagg som mössor, kepsar och skateboards. Men även accessoarer som strumpor, klistermärken och nyckelknippor med tydliga “Star Wars”-motiv.

Kollektionen bestående av totalt 16 produkter kommer att släppas den 7 december 2023 via The Hundreds app och hemsida, såväl som i flaggskeppsbutiken i Los Angeles och hos utvalda återförsäljare.

Foto: The Hundreds