5ebe5f2072aaf323604db793
adidas ultra boost-s
Ta en första titt på kommande “Undefeated x Adidas Ultra Boost”


 

 

Undefeated kommer ännu en gång samarbeta med Adidas för att släppa en ny tappning av den populära modellen Ultra Boost, och det är ett patriotiskt par som är på ingång.

 

 

Precis som vid det tidigare samarbete mellan duon,som släpptes 2018, så har de även denna gång valt att sätta deras logga både synligt och stort på skons överdel i primeknit-material. Däremot så valde det Los Angeles-baserade märket Undefeated att använda sig utav sin “five-strike” logga för denna upplaga, till skillnad från att presentera loggan i skrift som de tidigare gjort.

 

 

Skon kommer i en enkel färgskala, förutom när det kommer till loggan som är i en stark röd färg. Det finns också ett litet inslag av blått, både på tungan och på hälen på ena sidan av paret. Detta lämnar oss med färgerna vitt, rött och blått. Skulle man mot all förmodan missa kopplingen pryds även hälkappan av en liten amerikansk flagga.

 

 

Det har ännu inte släppts några officiella uppgifter om pris eller releasedatum men vem vet, den nya tappningen av Ultra Boost kanske släpps lagom till USA:s självständighetsdag den 4:e juli.

 

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL