6284dbc5b422e7360a0da4a2
Svenska Stiksen lanserar samarbete med Erik Lundin 

 

Det svenska kepsmäkret Stiksen har under flera år levererat kepsar av hög kvalitet, både själva och genom samarbeten. Det senaste avslöjas nu, då man teamar upp med högt aktade rapparen Erik Lundin för en ny design. Den limiterade upplagan består av OEKO TEX®-certiferade kepsar i linne och bomull som kommer i tre färger: Dusty Pink, Lavender och Deep Sky.

 

– I vårt arbete med Stiksen inspireras vi av kultur och konst i alla former, så för oss är det en stor ära att ta fram en kollektion tillsammans med en av landets tyngsta rappare. Erik Lundin delar dessutom vår syn på kreativitet och vår vision för just kepsen som plagg, säger Alexander Källåker, Creative Director på Stiksen.

 

Erik Lundin kommenterar också samarbetet i ett pressmeddelande:

 

– Keps är kultur för mig. Det är ett plagg jag bär nästan varje dag och en del av min identitet. Det var en självklarhet att tacka ja till samarbetet med Stiksen när jag fick förfrågan då jag verkligen diggar vad Stiksen gör och det de står för. Mode och musik går hand i hand både när det gäller kreativitet och personligt uttryck så därför är jag stolt över att lansera denna kollektion med Stiksen, berättar han.

 

Produkterna lanseras imorgon, den 30 juni, via www.stiksen.com.

 

 

 

 

Foto: Pressbild/Stiksen

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL