HI0A1963
Solestory öppnar ny butik för sneakerfantaster i Stockholm


 

 

Den 23:e april öppnar Solestory sin första butik i Stockholm på Regeringsgatan 26. Solestory tar sneakerkulturen tillbaka till dess rötter, basketen.

 

Tidigare i mars lanserade Solestory en webbshop som innehåller mode och sneakers från några av världens största varumärken inom streetwear som Nike Sportswear, Jordan, Nike, adidas, adidas Originals, Stance Socks, Under Armour, New Balance och Reebok. Samma varumärken kommer nu finnas tillgängliga i den fysiska butiken på Regeringsgatan.

 

Förutom att erbjuda de senaste modenyheterna och sneakertrenderna kommer Solestory att presentera flera nätverk för sneakerälskare – Solemates och Solesquad. Solemate är en medlemsklubb baserad på fyra nivåer som erbjuder en personligare sneakersupplevelse, event-inbjudningar och förköp av limiterade modeller. Solesquad är ett nätverk av ambassadörer på basketplanen bestående av sex kvinnor och sex män från de högsta ligorna i Norden och i Europa, samtliga landslagsspelare.

 

 

 

Butiken på Regeringsgatan blir den första, men visionen är att öppna i ytterligare tio europeiska städer. Grundtanken är att göra butiken till en förlängning av webbshoppen där flera digitala element känns igen i den fysiska butiken.

 

 

Mer info om Solestory och deras produkter från varumärken som Nike Sportswear, Nike, Jordan, adidas, adidas Originals, Under Armour, Stance Socks, New Balance och Reebok finns på Solestory.se

 

 

FY16_INNO_RN_AEROSWIFT_BASKETBALL_KDURANT_DYNAMIC_original

Fa15_BB_COgwumike_hero_0278_original

Solestory-AF1FlyknitStrand


Publicerat:
RedaktionenNULL