sneakersnstuff-logo-S
Sneakersnstuff firar 20 år sedan starten – expansionen fortsätter internationellt


 

 

Idag är det exakt 20 år sedan Sneakersnstuff grundades och delägarna Peter Jansson och Erik Fagerlind signerade ett avtal på ett flyg mellan New York och Stockholm (se Instagraminlägg nedan). Den första butiken kom senare att öppna på Åsögatan på Södermalm i början av 1999. Efter att under många år fokuserat på den svenska marknaden påbörjades en internationell expansion 2014 när en butik i London öppnades. Därefter har butiker i Paris, Berlin och New York öppnats vid sidan av företagets framgångsrika e-handelverksamhet.Vid butiksöppningen i New York City fick SNS finbesök av Nasir “Nas” Jones som uppträdde live bland en rad kända hiphop-profiler på plats.

 

 

Näst på tur står Los Angeles följt av butiker i Seoul och Tokyo. I en intervju med Dagens Media sade Erik Fagerlind i somras:

 

“Vi har planer på att öppna fler butiker i USA, men idag känns det inte som en speciellt stor utmaning. Det svåra är att möta en helt ny världsdel, därför blir nog nästa milstolpe att äntra Asien. Det finns så många frågor kring att gå in i en helt annan kultur.”

 

 

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL