60bf238fa8ea9f34200449e2
Silkeslena underkläder i bambu sitter som de ska


 

 

Ett par schyssta jeans, märkes t-shirt, de nya skorna och du är redo att möta våren. Fräsch, snygg och öppen för det mesta. Men det känns inte riktigt perfekt ändå. Vänta lite, backa några steg… De urtvättade kalsongerna med resår som gett upp sin spänst gör inte att självkänslan hamnar på topp. Det kan verka ytligt, men faktum är att många som lägger ner lite extra tid även på underkläderna faktiskt går lite rakare i ryggen, känner sig lite fräschare helt enkelt. För sin egen skull.

 

 

Du lägger ner stora pengar på det som alla ser, dyra skor, trendig T-shirt och brallor som sitter helt rätt och kanske också kostar därefter. Sedan haffar man kalsonger när man ändå är och handlar utan att egentligen bry sig om hur bekväma de är, vad de är tillverkade av eller hur snyggt de sitter. Genom att välja baskläder från Weard gör du dig själv en tjänst.

 

 

Bambun är hemligheten

Hemligheten bakom plaggen är bambu. Visste du att bambu är en av världens snabbast växande plantor? Därför är kläderna schysstare mot miljön än de många andra plagg på marknaden. Bomullsplantan är till exempel en växt som kräver närmare 20 000 liter vatten för att leverera ca ett kilo bomull. Bambun däremot klarar sig fint på naturens tillgångar och växer alltså helt organiskt.

En annan fördel med bambu är dessutom att kläderna svalkar på sommaren och värmer på vintern, men samtidigt behåller de samma grymma andningsförmåga hela tiden. Bambun absorberar och leder dessutom bort fukt upp till fyra gånger mer än vad till exempel bomull gör.

Ingen man ska behöva nöja sig med underkläder och basplagg som kompromissar med komfort eller passform. Och allra minst med bra produktion. Tänk dig ett plagg mjukare än siden, med perfekt passform, och som andas sjukt mycket bättre än bomull. Kalsonger från Weard i ekologisk bambu är fria från logos och tvättlappar som skaver. För att du ska känna dig bekväm och nöjd hela dagen.

 

 

Börja i rätt ände

Så innan du drar på dig jeansen och gör dig redo att möta våren och sommaren, se till att du börjar i rätt ände, med det du har närmast kroppen. Kalsonger som andas, sitter bra och får dig att känna dig på topp hela dagen. Livet är för kort för urtvättade illasittande underkläder som redan efter första tvätten tappat gnistan och spänsten.

Om det är så i ditt fall? Det vet bara du men varför inte testa, det värsta som kan hända är att du har sköna, snygga kalsonger som sitter som de ska.

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat


NULL