Pharell kickstarter 2023 med att lansera ännu ett samarbete med Adidas. Designerduon har gjort det till en tradition att omarbeta sneakers och senaste i höstas kom den fotbollsinspirerade ”Humanrace Samba”-kollektionen. Nästa sko på tur är Adidas NMD S1, som Pharell sågs bära under lanseringen av Billionaire Boys Club x New York Yankees i augusti. 

Den relativt nya skomodellen Adidas NMD S1 har fått en ordentlig makeover och släpps nu under namnet ”MAHBS”. Det är en stilren modell som kommer i en dominerande beige färgsättning med bakstyckena asymmetriskt doppade i nyansen “Cobalt Blue”. Skon är tillverkad i ett canvasliknande material och de märkestypiska tre ränderna har ersatts med ett ”Humanrace”-tryck i blått som sträcker sig från sidan av skon och fram till tårna. Skosnörerna är i en något ljusare nyans av beige vilket kompletterar skons tvåfärgade gummisulor.

För en vecka sedan publicerades en video via Pharells Instagram där han syns bära skon i både blått och grönt.

Skon säljs just nu i utvalda butiker och släpps officiellt till Adidas återförsäljare den 21 januari 2023. Se fler bilder på Pharell x Adidas Humanrace NMD S1 ”MAHBS” nedan. 

Foto: Adidas