Se kommande samarbetet mellan Bape x Neighborhood x Adidas


 

 

Två av de mest ikoniska märkena inom japansk streetwear, Bape och Neighborhood, har tillsammans inlett ett kommande samarbete med Adidas som kommer att omfatta modellerna “POD 3.1” och “NMD STLT”.

 

 

“POD 3.1” är tvåfärgad på skons övre del. Den ena sidan är mörk medan den andra sidan är vit och hela skon går i ett kamouflagemönster som får en annorlunda twist då kontrasten blir stor mellan den mörka sidan av skon och den ljusa. Skon pryds av både av Bapes signaturlogga, Ape Head, och av Neighborhoods dödskalle-logotyper. Bape har en till signatur, nämligen Shark Face som på denna modellen ersätter de vanliga tre ränderna på utsidan av sneakern. Ränderna som är traditionella för Adidas finns däremot på den inre sidan av skon.

 

 

“NMD STLT” har en betydligt mer nedtonad design. På den här modellen är den övre delen i svart Primeknit-material och sidorna är täckta av ett printat tribal-mönster. Modellen är ganska sparsam när det kommer till detaljer om man jämför med den föregående. Förutom en liten detalj i gult, en svart mockadel på hälen och märkenas signatur på tungan så är den rätt enkel.

 

 

Samarbetet mellan Bape x Neighborhood x Adidas kommer att släppas den 19:e april och kommer finnas att köpa på Adidas officiella hemsida och hos utvalda återförsäljare. Se fler bilder på båda modellerna nedan.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL