5ddd479890586538a7456db3
Kappa-s
Se Kappas nya kollektion för kvinnor


En dröm för alla som älskar pastellfärger.

 

 

Kappa har precis släppt en första titt på deras sommarkollektion för kvinnor i en ny kampanj. Lookbooken som har en avslappnad känsla för tankarna till Kalifornien och går i olika nyanser av pastell. Kollektionen innehåller bland annat cykelbyxor och olika alternativ av lättare tracksuits.

 

 

Kollektionen kommer som sagt innehålla förra årets stora hit, cykelbyxan, som håller även i år. Förutom det kommer det finnas tracksuits som är skapta ur ett lättare material anpassat för sommarens varmare klimat och en crop top som kommer i ljusblått, korall, rosa/gul och svart. Märkets logga kommer finnas på kollektionens samtliga plagg och på tracksuitsen kommer loggan finnas längst med båda kanterna för att boosta lite ytterligare.

 

 

Dessa plagg är perfekta för ett varmare väder och kan bäras tillsammans med andra objekt från kollektionen eller matchas med andra lättare streetwearplagg.

 

 

Redan nu finns kollektionen att köpa online på Kappas officiella hemsida och hos utvalda återförsäljare. Kolla igenom bilderna från kampanjen för att få lite inspiration till hur plaggen kan stylas med varandra.

 

 

 

 Publicerat:
Redaktionen

Relaterat
Det finns inga relaterade artiklar


NULL