5f2d30fa05d9010e180815f2
Se Alexander Wang och adidas Originals kommande kollektion


Passar lika bra på gymmet som på klubben.

 

 

Efter förra årets höst och vinterkollektion har nu Alexander Wang och adidas Originals fortsatt deras pågående samarbete och släppt en ny kollektion som hämtar inspiration från 80-talet.

 

 

Kollektionen för våren och sommaren är skapad ur en riktig “club leisure”-anda. Det vill säga att alla plagg är designade för att fungera lika bra ute på klubben som på gymmet. De atletiska elementen i linjen består av förra årets favoriter, cykelbyxan och croppade tröjor. Känslan av en sportigare look förhöjs med leggins, gymshorts och adidas ikoniska “track jacket”.

 

 

När det kommer till att få in en känsla av klubbande och rave i kollektionen har man använt färger som “Bright Yellow”, “Hot Pink” och “Seafoam Green”. Plaggen pryds också av grafiska bilder och tryck i samma stil som 1980-talets “club leisure”-tid.

 

 

Förutom det släpper Alexander Wang och adidas också nya sneakers. “Arguably”, den mest utstickande modellen av alla fyra är inspirerad av 90-talet och har en ovansida och en sula av läder. Detaljer i mocka, de ikoniska tre ränderna och adidas logga (fast upp och ner) finns alla på skon som är en plattform sneaker.

 

 

Kollektionen kommer att släppas hos återförsäljare för adidas och på deras officiella hemsida den 20:e april. Ta en titt nedan för att se fler bilder av det kommande samarbetet.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL