Saweetie följer nu upp sitt samarbete med Crocs för en ny kollektion titulerad “Icy Jibbitz”.

“My fans can now put the icing on any outfit using the Jibbitz charms I designed alongside Crocs—one of my favorite brands and one that values self-expression as much as I do”, säger Saweetie i ett uttalande.

Kollektionen innehåller Jibbitz (små dekaler i gummi) som blivit synonyma med rapparen; som exempelvis snöflingor och fjärilar. Men även frasen “Icy Season”, som också var titeln på den skrotade EP som var tänkt att hålla fans mätta medan man väntar på rapparens debutalbum “Pretty B*tch Music”.

I en intervju med Billboard i februari menade hon att hennes tidigare EP-projekt “High Maintenance” och “Icy” hastades fram, vilket gjorde att hon valde att skrota “Icy Season” och fokusera på sitt album.

Det senaste samarbetet kommer efter att Saweetie visat upp sin kärlek för dressingen Hidden Valley Ranch och skapat en Classic Clog-modell med gröna fläckar. Ett klipp där rapparen hällde ranch dressing över sin spaghetti gick i samband med släppet viralt, vilket också fick många att kritisera den kulinariska aspekten av kombon.

Från och med idag, fram till den 24 juni, går det i alla fall signa upp sig för chansen att köpa limited edition-paket av Saweeties Jibbitz med antingen ett par Crocs Classic Clog eller Crocs Classic Cozzzy Sandal. Besök den virtuella butiken här.

Foto: Crocs