62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Rihanna öppnar fysiska Savage x Fenty-butiker 2022


Se den spektakulära modeshowen för märket som gick av stapeln nyligen.

 

 

Rihanna verkar fortsatt satsa stenhårt på att få sitt modeimperium att växa. Under sensommaren annonserade hon en kommande parfymlansering och efter att ha genomfört sin “Savage x Fenty Show Vol. 3” avslöjar hon nu planer på att öppna fysiska butiker för märket under nästa år.

 

Business Insider rapporterar att Christiane Pendarvis, märkets marknads- och designchef, sagt att fans kommer “absolutely see some stores in 2022” i USA. Man har också planer på att öppna butiker i Europa, men inget verkar bekräftat än så länge. Savage x Fenty har hittills fokuserat mest på e-handel, med ett flertal pop up-butiker på olika marknader.

 

Pendarvis menar att man hoppas kunna öppna butikerna i synnerhet för de många kunder som känner sig mer bekväma med att köpa underkläder på plats, snarare än att beställa online. Märket har sedan länge uppmärksammats för sin kroppspositivism och inkluderande och multikulturella kampanjer och modeshower. Något konkurrenten Victoria’s Secret knappast är kända för, vilket gör att detta drag förmodligen kommer att bli extra uppmärksammat.

 

Det finns ännu inga spikade datum för dessa butiker, men räkna med att höra mer om detta under 2022. Om man missat “Savage x Fenty Show Vol. 3”, där artister som Nas och Normani uppträdde, går den att se i sin helhet via Amazon Prime.

 

Se klipp nedan!

 

 

 

 

 

 

Foto: Pressbild

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL