2023 verkar bli året då Rihanna kommer att ta över modemarknaden på ytterligare områden. Redan i början av året rapporterades det om att hon ansökt om patent för namnet ”Fenty Kids”. I ansökan framgick det att kollektionen skulle inkludera badkläder, hattar, underkläder, skor, leggings och strumpor. I en intervju med Elle i början av februari berättade sångerskan att ha fått barn har inspirerat hennes arbete på många sätt och därför vill hon utöka Fenty med en barnkollektion. Hon sa:

“Becoming a mother has only added to the inspiration in my life. I’ve had to find the balance between an efficient routine that maximizes precious ‘me’ time and full glam, because I really enjoy that colorful creative process”.

I en intervju med Vogue i november förra året sa hon också att en barnkollektion är något hon verkligen skulle vilja göra.

“I would have so much fun with that. Anything in miniature is just so cute”.

Nu rapporteras det att Rihanna har ansökt patent för ytterligare en expansion: badkläder. I ansökan har namnet ”RIRI” angetts och i kollektionen ingår utöver badkläder kappor, solglasögon, accessoarer och skor.

I nuläget finns det inget bekräftelse på om eller när ”Fenty Kids” eller ”Fenty Swimwear” kommer att släppas. 

Kolla in den senaste sportkollektionen ”Sweat N’ Reset” från Savage x Fenty nedan. 

Foto: Savage x Fenty / Roc Nation

6412e4b25c415800cc0e8973