61e03a9241f02418c35e38e2
Reebok lanserar ny modell av träningsskon “Nano X”


 

 

Reeboks träningssko Nano tioårsjubilerar under 2020, vilket varumärket firar med lanseringen av nya modellen Nano X. Den nya modellen beskrivs som Reeboks mest mångsidiga Nano någonsin. I ett pressutskick beskriver Tal Short, Senior Product Manager på avdelningen för Training Footwear på Reebok, den nya skon:

 

– Vi har arbetat med Nano i tio år och hela tiden fortsatt att förbättra skon för att leva upp till förväntningarna från våra lojala Nano-användare. Under processen med att ta fram Nano X har vi lyssnat på atleter på alla nivåer från hela världen. Resultatet är en sko som representerar något väldigt speciellt: ett helt årtionde av driv och engagemang. Vi ser fram emot att presentera den här skon för en träningscommunity som sträcker sig långt utanför boxen.

 

I arbetet med att ta fram Nano X har Reebok varit lyhörda för önskemål från träningsvärldens alla håll och kanter. skon är särskilt avsedd för alla typer av funktionell träning där en mix av lyft, hopp och löpning ingår.

 

 

Se några av detaljerna för nya Nano X:

 

• Avancerad teknologi: lätt ovandel av hög kvalitet, tillverkad i det slitstarka och ventilerande materialet Flexweave.
• Bättre komfort: skaft i högdensitetsskum – gör skon extra skön att använda.
• Exceptionell stabilitet: den greppande sulan är en stadig grund att utgå ifrån vid alla typer av rörelser och övningar.
• Grym att springa i: mellansulan har en stötdämpande design som bidrar till ett mjukare löpsteg.

 

 

 

Reebok Nano X släpps 28:e april i nio olika färger på reebok.com/Nano . Från 5:e maj finns den även i utvalda skobutiker runt om i världen, till priset 1299 SEK.

 

 


Visa det här inlägget på Instagram

Take your workout to new heights with #NanoX. Durably designed to withstand your every movement. #NanoForAll Shop now at link in bio.

Ett inlägg delat av Reebok Europe (@reebokeurope)

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL