62b170dadc4101037e075fe2
62a83ff970c4fd62de0588d3
Reebok lanserar jubileumsmodellen “SMILEY 50th Classic Leather Pump”


 

 

Reebok och SMILEY har ingått ett partnerskap för flera säsonger framåt, för att fira 50-årsjubileumet av SMILEY-ikonen. Syftet med samarbetet uppges vara för att uppmuntra kreativitet och positivitet. Nu släpps den produkten i samarbetet; SMILEY 50th Classic Leather Pump. Modellen kombinerar en av Reeboks mest kända siluetter, Classic Leather, med varumärkets ikoniska PUMP-teknologi. I ett pressutskick beskrivs skon vidare:

 

“För ytterligare ta kreativiteten till nästa nivå så har den välkända graffiti-artisten Mr. André skapat ett mönster som tryckts över skons överdel i premium läder. Denna del har sedan täckts över med en speciell vit färg, som kan skalas av, för att ge intrycket av att vara en typisk Classic Leather med SMILEY-accenter – bland annat en PUMP-komponent, sprayad logo på plösen och en ton-i-ton SMILEY-logo på hälen av skon. Med tiden så kommer den vita färgen att krackelera så att mer och mer av Mr. André’s färgglada mönster med flera 50-årsjubileum SMILEY-logos träder fram – som för att symbolisera att lyckan som alltid finns inuti, väntar på att få komma fram och frodas.”

 

 

“Smiley 50th Classic Leather Pump” kommer att finnas tillgängliga på www.reebok.com från 15 april 2022. Resterande Reebok x SMILEY-kollektioner kommer att avslöjas under kommande månader.

 

 

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL