redline-recordings-adidas-cali-SL
Redline Recordings lanserar samarbete med Adidas Originals och Caliroots


 

 

Ett av Sveriges mest framgångsrika skivbolag med inriktning hiphop-/soul, Redline Recordings tar nu steget tillsammans med Adidas Originals och släpper en limiterad capsule-kollektion med Caliroots. En kollektion med Redline Recordings och Adidas Originals ser partnerna som den naturliga bryggan mellan hip hopens rötter, men även med dess framtid. Kollektionen säljs exklusivt hos Caliroots.com online och Caliroots/SFD Sneaker Store på Regeringsgatan 75-77 i Stockholm med startdatum 20 mars!

 

Kollektionen kommer att finnas på en dedikerad sida hos Caliroots som kommer innehålla turneinfo, nya videosläpp och allt du behöver för att följa Red Lines artister under våren, och då framförallt genom Grammis-vinnarna Linda Pira, Stor och The Salazar Brothers, som under våren och sommaren kommer turnera flitigt runt om i Skandinavien.

 

Mer info går att läsa på Caliroots.com

 

“Vi på Redline är väldigt stolta över att få samarbeta med adidas , märket vi förknippat med Hip Hop och som vi har burit ända sedan vi såg Run DMC uppträda i Solna hallen 89 och vår favorit butik Caliroots som vi alltid vänder oss till när vi behöver fräscha kläder och skor till liveframträdanden och videos

Salla

 

“Musik och lokal förankring har alltid varit viktigt för Caliroots både för våra Stockholms-butiker men även för vår web shop, att föra ihop Red Line Records som är bäst på det de gör med ett av våra starkaste varumärken Adidas Originals är en dröm för oss”

Per Norell – Caliroots

 

”Arv och familj är det Adidas ser i RedLine. Det gemensamma arvet vi har i hiphopkulturen, sättet RedLine stöttar varandra som en familj, samt att de lyfter fram kvinnliga förebilder är något vi respekterar och vill hedra genom ett samarbete.”

Ted Lindgren – Adidas Originals

 

 Publicerat:
RedaktionenNULL