Två helt nya löparskor introduceras – Nike Free Flyknit och Nike Free Hyperfeel – samt de nya plaggen – Aeroloft och Dri-FIT Knit.

De nya produkterna är designade för att förstärka löpares naturliga förmåga, och har skapats utifrån Nike’s designfilosofi ”Nature Amplified” som fokuserar på kroppens naturliga rörelser tillsammans med den senaste forskningen och erfarenheter från elitutövare.

NYA IKONISKA TEKNOLOGIER

Nike Free Flyknit är fusionen av två av Nike’s mest ikoniska skoteknologier – Flyknitteknologin med dess dynamiska stickade struktur och den flexibla sulan från Nike Free. Nike Free Flyknit stärker kroppens naturliga rörelser och ger samtidigt löparen ökat stöd och fungerar som en andra hud.

Designad som en förlängning av kroppen innebär Nike Free Hyperfeel ett helt nytt steg i utvecklingen av löpupplevelser. Genom att minska lagren mellan fot och mark låter Nike Free Hyperfeel Nike’s tunnaste Lunarlon-sula någonsin, arbeta tillsammans med överdelens Nike Flyknit-teknik och på så sätt ge löparen stöd och dämpning från marken. Yttersulan är designad för att ge löparen maximalt grepp och känsla.

Nike Aeroloft är en ultratunn löparväst, designad för att hålla löpare varma och bekväma i kyligare temperaturer. Isolerande dun i kombination med ventilation hjälper värmen att lämna kroppen och gör att löparen förblir torr.

DRI-FIT Knit, ett extra mjukt, lätt plagg som är skapat för att hjälpa löparen att prestera sitt yttersta även när utomhustemperaturerna skiftar. Plagget använder sig av en teknologi där olika sticktekniker möjliggör förbättrad andning samtidigt som den sömmlösa designen ger användaren en passform fri från distraktion.

65546e0a53c940223e0b0eb4