NIKE släpper NJR x Jordan Collection


Spännande designsamarbete från Nike Football, en kollektion där två av Nikes största stjärnor Neymar och Michael Jordan har stått som inspiration.

 

Neymar JR kommer bli  den första fotbollsspelaren någonsin att ha en sko designad med Jordans klassiska ”Jumpman” logga. Skorna gör premiär på planen planen i augusti när Neymar spelar matcher för Brasilien.

 

Michael Jordan och Neymar Jr. delar en ömsesidig respekt vilken sträcker sig över idrott, nationalitet och språk. Neymar Jr. växte upp som ett fan av Jordan och Nike, samtidigt som Jordan uppskattar Neymars stil, på och utanför planen. Nu, som en del av det unika Nike/Jordan samarbetet blir nu Neymar den första fotbollsspelaren någonsin att ha en sko designad med Jordans klassiska ”Jumpman” logga. Dessutom kommer Jordan släppa en Newmar-version av “Jordan V Low” med ”Neymar” broderat på insidan av plösen.

 

NJR x Jordan Hypervenom skon hämtar sin inspiration från Jordan V, Neymars favorit. Nathan VanHook

 

Su16_NABD_FB_HypervenomPhantomII_23_D6_V1_56626

Su16_NABD_FB_HypervenomPhantomII_FG_Hero2_V2_56632

 

Jordan V var kända för sin reflexerande plös, en detalj som nu återskapats i form av en kaxig Nike Swoosh i reflex. Reflexdetaljen återkommer dessutom i Neymars version av den klassiska Jordan V Low där hela ovansidan nu blivit reflekterande.

 

Su16_NABD_FB_AirJordanV_Hero1_V5_56623
 

Utöver Hypervenom och Jordan V skorna innehåller NJR x Jordan-kollektionen kläder och en träningsko för fotboll. Hela kollektionen kommer finnas tillgänglig i junior och senior storlekar från och med 1a juni via Nike Football app och från den 3e juni på Nike.comPublicerat:
RedaktionenNULL